Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Február 26. 08:24, kedd | Helyi
Forrás: lvp / sportcsarnok

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Idén is megrendezte 50 év felettiek számára Rozoga Kupát az esztergomi sportcsarnok. A tornán vasárnap négy csapat mérkőzött meg, melyek közül a Kékek elnevezésű együttes nyert.

Tavaly az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok hagyományt teremtett, amikor először megszervezték az úgynevezett Rozoga Kupát, 50 év feletti labdarúgók részére. A tornát idén is megrendezte a sportcsarnok, vasárnap pedig négy csapat mérkőzött meg a Rozoga trófeáért.

Osvald Zsolt főszervező kifejtette, hogy eredetileg hat csapat nevezett be, de az utolsó pillanatban kettő lemondta a részvételt, így négy alakulat játszott körmérkőzéses rendszerben.

„Érdekes, jó mérkőzéseket vívtak a „Rozogák” szinte az összes igen szoros eredménnyel zárult. Végeredményben a Kékek csapata nyert hibátlan teljesítménnyel, a tavalyi győztes Verőce lett a második. Dicséret illeti a Vasas Öregfiúk gárdáját a remek helytállásukért, hiszen ők voltak a legidősebbek, a Tanárok teljesítménye viszont csalódást okozott” – tette hozzá Osvald Zsolt.

Az eredményhirdetés után a sportcsarnok szervezői mindenkit meghívtak egy finom gulyásra, közben pedig a játékosok megbeszélték a mérkőzések tanulságait.VÉGEREDMÉNY

1. KÉKEK 9 pont
2. VERŐCE 6 p.
3. VASAS ÖREGFIÚK 3 p.
4. TANÁROK 0 p.
GÓLKIRÁLY: Plachi Pál (VERŐCE)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.