Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2012. Október 29. 08:50, hétfő | Helyi
Forrás: lvp / fotó: archívum

Nem sikerült a bravúr rögbiseinknek

Nem sikerült a bravúr rögbiseinknek

Egyetlen ponttal kikapott az esztergomiakkal kiálló rögbiválogatott hétvégi világbajnoki selejtezőjén Szlovéniában. Csapatunk szoros hajrában 8-7-es vereséget szenvedett a házigazdáktól.

Október elején a bolgárok legyőzésével kezdte a világbajnoki selejtezők sorozatát rögbiválogatottunk, mely szombaton Szlovéniában folytatta a szereplést. A mérkőzés első félidejében a hazaiak 5-0-s vezetést dolgoztak ki, ám a folytatásban átvették a vezetést 7-5-re legjobbjaink a tavaly még egy osztállyal feljebb versenyző szlovénoktól. Végül azonban egy büntető értékesítésével 8-7-re a házigazdák ismét előnybe kerültek, ezt követően viszont újra fordíthatott volna a magyar alakulat, de a 79. percben csapatunk kihagyta büntetőjét. Így a szlovénak egyetlen ponttal megnyerték a vb-selejtezőt.

Az esztergomi legjobbakkal kiálló rögbiseink ezzel egy győzelemmel és egy vereséggel várják az ötcsapatos csoportban a jövő évi folytatást, mely során még Ausztria és Ciprus is ellen is pályára lépnek a fiúk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.