Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2012. Október 29. 08:50, hétfő | Helyi
Forrás: lvp / fotó: archívum

Nem sikerült a bravúr rögbiseinknek

Nem sikerült a bravúr rögbiseinknek

Egyetlen ponttal kikapott az esztergomiakkal kiálló rögbiválogatott hétvégi világbajnoki selejtezőjén Szlovéniában. Csapatunk szoros hajrában 8-7-es vereséget szenvedett a házigazdáktól.

Október elején a bolgárok legyőzésével kezdte a világbajnoki selejtezők sorozatát rögbiválogatottunk, mely szombaton Szlovéniában folytatta a szereplést. A mérkőzés első félidejében a hazaiak 5-0-s vezetést dolgoztak ki, ám a folytatásban átvették a vezetést 7-5-re legjobbjaink a tavaly még egy osztállyal feljebb versenyző szlovénoktól. Végül azonban egy büntető értékesítésével 8-7-re a házigazdák ismét előnybe kerültek, ezt követően viszont újra fordíthatott volna a magyar alakulat, de a 79. percben csapatunk kihagyta büntetőjét. Így a szlovénak egyetlen ponttal megnyerték a vb-selejtezőt.

Az esztergomi legjobbakkal kiálló rögbiseink ezzel egy győzelemmel és egy vereséggel várják az ötcsapatos csoportban a jövő évi folytatást, mely során még Ausztria és Ciprus is ellen is pályára lépnek a fiúk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.