Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2014. December 04. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Nem tudta, hogy került Tatára a 61 éves esztergomi nő

Nem tudta, hogy került Tatára a 61 éves esztergomi nő

A rendőrök találtak december 3-án éjszaka egy esztergomi, 61 éves nőre Tatán. Az asszony nem tudta megmondani, hogyan is került oda.

Térben és időben sem tudott tájékozódni az az esztergomi asszony, akire december 3-án éjszaka találtak a rendőrök Tatán. A 61 éves nő egy személygépkocsi mellett álldogált a belvárosban. Az egyenruhásoknak nem tudta megmondani, mikor és hogyan érkezett Esztergomból Tatára, a járőrök kérdéseire minden esetben helyeslően bólogatott. A rendőrök mentőt hívtak az asszonyhoz, mely kórházba vitte őt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.