Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2020. Június 16. 04:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nemcsak lopott, rongált is

Nemcsak lopott, rongált is

A Dorogi Rendőrkapitányság három rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítja a 48 éves férfit.

A kerítést átmászva jutott be egy dorogi büfé épületébe ismeretlen személy 2020. június 13-ára virradóra. A tettes letépett a konyhából egy csapot és egy rézcsövet, majd magával vitt egy bojlert és egy piaci sátrat az épületből. Az udvaron lévő kukoricafőzőt is megrongálta, azt is el akarta vinni, de nem járt sikerrel. A tulajdonos, amint észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A helyi járőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, aki a nap folyamán visszatért a bűncselekmény helyszínére, itt sikerült elfogniuk. A 48 éves B. Tivadart előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra - közölte a rendőrség.

Kiderült, hogy a férfi követett már el hasonló bűncselekményt. Egy hónappal korábban egy dorogi házhoz tartozó melléképületbe ment be, ahonnan meggymagozót és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. B. Tivadar ellen három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Korábbi cikkek:

Újra szomszédjára támadt a többszörösen elítélt férfi

Meghosszabbíthatják a talicskás tolvaj letartóztatását

Több ittas vezető egy napon

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.