Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2020. Június 16. 04:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nemcsak lopott, rongált is

Nemcsak lopott, rongált is

A Dorogi Rendőrkapitányság három rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítja a 48 éves férfit.

A kerítést átmászva jutott be egy dorogi büfé épületébe ismeretlen személy 2020. június 13-ára virradóra. A tettes letépett a konyhából egy csapot és egy rézcsövet, majd magával vitt egy bojlert és egy piaci sátrat az épületből. Az udvaron lévő kukoricafőzőt is megrongálta, azt is el akarta vinni, de nem járt sikerrel. A tulajdonos, amint észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A helyi járőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, aki a nap folyamán visszatért a bűncselekmény helyszínére, itt sikerült elfogniuk. A 48 éves B. Tivadart előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra - közölte a rendőrség.

Kiderült, hogy a férfi követett már el hasonló bűncselekményt. Egy hónappal korábban egy dorogi házhoz tartozó melléképületbe ment be, ahonnan meggymagozót és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. B. Tivadar ellen három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Korábbi cikkek:

Újra szomszédjára támadt a többszörösen elítélt férfi

Meghosszabbíthatják a talicskás tolvaj letartóztatását

Több ittas vezető egy napon

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.