Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Október 31. 05:03, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Neten kezdték a balhézást, majd a buszvégen már személyesen ütötték egymást

Neten kezdték a balhézást, majd a buszvégen már személyesen ütötték egymást

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot két férfival szemben, akik az esztergomi autóbusz végállomáson verekedtek össze.

A vádlottak április 19-én internetes felületen vitát folytattak egymással korábbi sérelmeik miatt, és egymást kölcsönösen sértegették, majd 21 óra 50 perckor az Esztergomban, az autóbusz végállomáson összetalálkoztak, a vitát itt folytatták. Az egyikük verekedésre hívta ki a másikat, aki azt elfogadta. Ezt követően a vádlottak az egyes számú kocsiállás előtt elhelyezett kerékpártároló mellett egymást lökdösték és ütötték, majd a földre kerültek és ott összekapaszkodva tovább dulakodtak – részletezte az esetet az ügyészség.

A verekedő férfiakat a kiérkezett biztonsági őrök választották szét, ám ezt követően az elsőrendű vádlott még egy alkalommal belerúgott haragosába, majd ököllel beleütött a közelben található kerékpár-tároló vasszerkezetébe.

Az elkövetők erőszakos magatartásának mintegy 30 szemtanúja volt, akik közül többen megijedtek és megbotránkoztak.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű elsőrendű vádlottat elzárásra, a büntetlen másodrendű vádlottat pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT