Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Március 17. 08:44, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Nincs költségvetés, választási kódex, Szent István-díj – Heti hírek

Nincs költségvetés, választási kódex, Szent István-díj – Heti hírek

Ismét visszavonta a költségvetést a polgármester… Kiderült ki kapja a Szent István-díjat… Aláírták a választási Etikai Kódexet… Átverés a legcsodásabb lista Esztergommal… Trükkös csalók kirakatbetörő… Hírösszefoglaló

Ismét visszavonta a költségvetést a polgármester
Ismét visszavonta a költségvetési rendeletet Tétényi Éva esztergomi polgármester a képviselő-testület csütörtök esti ülésén - közölte a testület többségét adó Fidesz-KDNP-frakció pénteken az MTI-vel.

Választás Esztergom – aláírták az Etikai Kódexet
Március 13-án, egy vízivárosi étterem különtermében aláírták az Esztergomi Keresztény Egyesület (EKE) által készített Etikai Kódexet.

Választás Esztergom – aláírták az Etikai Kódexet

Kiderült ki kapja a Szent István-díjat!
A százkét éves Tamás Aladárné, Ilonka néni veheti át Esztergomban március 27-én, csütörtökön, 11 órakor, az Esztergomi Vármúzeum Lovagtermében az idei Szent István-díjat.

Átverés a legcsodásabb magyar helyek listája Esztergommal
A világ egyik leglátogatottabb oldala szerint Esztergom Magyarország 6. legcsodálatosabb helye, írtuk a közelmúltban. Azóta kiderült, a lista egy magyar újságíró kreálmánya, hogy ezzel tesztelje a hazai sajtó reakcióját.

Feszült volt - kirakatokat tört be az esztergomi férfi – VIDEÓ
Három üzlet kirakatát is betörte egy 22 éves férfi múlt héten, aki így vezette le a feszültségét. Pechére az esetet az egyik üzlet biztonsági kamerája rögzítette.

Megint bejött a trükk – ismét idős az áldozat
Ismét egy idős, 93 éves nénitől csalta ki ékszereit egy trükkös csaló a minap Táton. Az idős asszony nem ismerte a férfit, akinek kérdés nélkül odaadta a nyakláncát és a gyűrűjét. A napokban nem ez volt az egyetlen ilyen eset.

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket! – Hogyan és hol tüzelhetünk?
A szabadterületi tüzek tavaly jellemzően települések külterületein, műveletlen, elhanyagolt, gondozatlan földterületeken keletkeztek. Az enyhe és csapadékszegény telet követően megemelkedett a szabadtéri tüzek száma.

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Esztergomban és a térségben

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Esztergomban és a térségben
A leghatékonyabb és a leggazdaságosabb online cégnépszerűsítő megjelenést kínálja az InfoEsztergom.hu! Legyen partnerünk egy évre havi 3333 forintért! Most ajándék képes hirdetést is adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT