Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 18. 14:17, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Nincs még engedélye a Szigetnek

Nincs még engedélye a Szigetnek

Bár a Sziget Fesztivál a szervezők szerint minden előírásnak megfelel, a rendezvény, benne egy körülbelül harmincméteres torony, a mai napig nem kapott hatósági engedélyt – írja a Magyar Nemzet.

Újbuda jegyzőjétől várják a Sziget Fesztivál megrendezéséhez szükséges engedélyeket, amelyeket még a hatóság vizsgál – tudta meg a lap Benis Dánieltől, a 2011. augusztus 10-től 15-ig, az óbudai Hajógyári-szigeten a napi több tízezres látogatóval számoló rendezvény háttértechnikai vezetőjétől. Elmondta: még nincs meg minden engedély.

A napokban harangozták be, hogy a fesztivál egyik kiemelt helyszíne lesz az a 30 méter magas „szupertorony”, amelynek kivitelezését a Vodafone mobilszolgáltató finanszírozza. Az ismertetett elképzelések szerint a fesztivál idején egy tíz emelet magas toronykomplexum áll majd a Hajógyári-sziget középpontjában. Itt többek között „DJ-pörgést, digitális Kánaánt” kínálnak a szórakozni vágyóknak – írja a hétfői Magyar Nemzet, melyből további információkat is megtudhat. (da)

Címkék: fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni