Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2012. Szeptember 25. 11:46, kedd | Helyi

Önismeret művészettel a Féjában

Önismeret művészettel a Féjában

Önismereti művészterápiát indít a Féja Géza Közösségi Ház október elsejétől. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a művészi tehetség.

A művészetterápia bárki számára ajánlott, aki szeretné önmagát megismerni, vagy szeretne a hétköznapi szürkeségből kilépni, illetve örömre és harmóniára vágyik, mindez a vers, zene és alkotásnak köszönhetően. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a művészi tehetség, Sándor Judit művészeti terapeuta pedig várok minden korosztályból jelentkezőket 15 éves kortól.

Az önismereti foglalkozások október elseje, 16 órától indulnak a Féja Géza Közösségi Házban. Jelentkezni és érdeklődni a 30/551-8613-as telefonszámon lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.