Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 28. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Nő lett Madonna lányából

Nő lett Madonna lányából

A hormonok alaposan belehúztak Lourdes Leon esetében, mert a tini sztárcsemete pillanatok alatt nőiesedett meg.

Madonna négy gyermekével, és fiatal szeretőjével, Brahim Zaibattal jelenleg Dél-Franciaországban sütteti magát, de most valahogy senki nem figyel a nagy korkülönbségű páros enyelgésére. A szemek és a fotósok kamerái mind Lourdesre irányulnak. Madge legnagyobb csemetéjéből ugyanis kész nő lett. A vékonyka lányként megszokott ifjú divattervező alaposan és villámgyorsan kikerekedett mellben, így jóval idősebbnek tűnik a koránál. Vagyis a Pop Nagyasszonya hamarosan kénytelen lesz egy olyan testőrséget alkalmazni, akik a lovagoktól megóvják tizenöt éves szeme fényét.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.