Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2013. Május 13. 11:36, hétfő | Helyi
Forrás: Új Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

Nyári gyermektáborok nagy választékban!

Nyári gyermektáborok nagy választékban!

Négyféle tábort is kínál erre a nyárra az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola Dorogon és Piliscsabán. Az Úszótábor, valamint az Úszó- és Lovastábor mellett idén újdonság a Felfedező tábor és a KreÁlom tábor.

A hagyományos napközis Úszótáborban június közepétől augusztus közepéig várják a gyerekeket, akik a Dorog Városi Uszodában fejleszthetik az úszástudásukat. A napközis táborban a napi két úszófoglalkozás mellett kipróbálhatják a teniszt és a strandröplabdát is, illetve egyéb programokon is részt vehetnek. A tábori részvétel négy éves kortól ajánlott.

Jelentkezés és részletes információ az Úszótáborról>>

Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola nyári táborok

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is lesz napközis Úszó- és Lovastábor. A lovas elméleti és gyakorlati foglalkozásokat a Piliscsévi Játékparkban tartják meg, ahova autóbusszal szállítják a gyerekeket. Öt éves kortól várják a gyerekeket, úszás- és lovas tudás nem feltétel.

Jelentkezés és részletes információ az Úszó- és Lovastáborról>>

Új Hullám Úszó és Vízilabda Iskola nyári táborok

Felfedező tábor hét éves kortól ajánlott. A gyerekek az úszófoglalkozások mellett a pilisi térség természetvédelmi területein kirándulnak és tanulnak.

Jelentkezés és részletes információ a Felfedező táborról>>

Új Hullám Úszó és Vízilabda Iskola nyári táborok

A KreÁlom táborba azokat várják, akik az úszás mellett szeretnének kézműves foglalkozásokon is részt venni. Ide már négy éves kortól lehet jelentkezni.

Jelentkezés és részletes információ a KreÁlom táborról>>

Az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola mindegyik táborában kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudja fogadni az Iskola.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.