Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2014. Május 24. 09:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Nyári táborok Dorogon

Nyári táborok Dorogon

Gazdag programmal várja nyáron a gyerekeket az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola. A tanévzárástól augusztus közepéig tartó időszakban négy különböző tematikájú napközis sporttábor közül választhatnak a szülők.

A táborok közös jellemzője, hogy mindegyikben szerepelnek úszófoglalkozások. A naponta 08.00-16.00-ig tartó táborokban a gyerekek a sport- és egyéb foglalkozások mellett kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak. A gyerekekkel szakképzett edzők, oktatók, testnevelő tanárok dolgoznak.

A táborok központi helyszíne a Dorog Városi Uszoda.
A táborok ismertetése:
Úszótábor: vízimádók előnyben!

A klasszikus úszótáborba 4 éves kortól lehet jelentkezni, az úszástudás nem feltétel. A tábor kiválóan alkalmas a gyerekek úszástudásának a fejlesztésére. A napi két úszófoglalkozás mellett szárazföldi sportfoglalkozásokra is sor kerül. A gyerekek az úszás mellett más sportágakat is kipróbálhatnak.

Úszó- és Lovastábor: nyergelj és csobbanj!
A korábbi években már nagy sikert aratott táborba 5 éves kortól várják a gyerekeket. Lovaglótudás nem feltétel. A heti négy alkalommal történő elméleti és gyakorlati lovas oktatás a Piliscsévi Kalandparkban zajlik, a napi egy úszófoglalkozásra a Dorog Városi Uszodában kerül sor. Ezen kívül egyéb szárazföldi sportfoglalkozásokra, játékos vetélkedőkre is sor kerül.

Új-Hullám nyári táborok

KreÁlom és Mesetábor: valósítsd meg álmaidat!
A táborokba 4 éves kortól lehet jelentkezni. A naponta elhangzó mesék adják a kreatív és kézműves foglalkozások témáját. A gyerekek a mesék hatására értékes alkotásokat hoznak létre, amely egy újabb élményt jelent a számukra. A táborban napi egy úszófoglalkozásra és egyéb szárazföldi sportfoglalkozásra is sor kerül, így nagyszerűen ötvöződik a sport és a kreativitás.

Új-Hullám nyári táborok

Felfedező tábor: bátrak, kalandra fel!
A táborba 7 éves kortól lehet jelentkezni. A napi egy úszófoglalkozás és egyéb sportfoglalkozások mellett a gyerekek felfedező útra indulnak a pilisi térség természetvédelmi területén. A kirándulás mellett szabadtéri játékokra, tanulásra is sor kerül és a tábortűz is felejthetetlen élményt nyújt a számukra.

A táborokba Molnár Judit vezető koordinátornál lehet jelentkezni (Tel: 06-30-545-3909), aki további információkkal is készséggel áll rendelkezésre.

Még több infó és időpont a táborokról ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 09:09, péntek | PR

Az ultravékony laptopok bája: elegáns külső és csúcsteljesítmény bárhol, bármikor

Az elmúlt néhány évben a laptopok váltak a munkavégzés során használt elsődleges eszközzé.

2024. Június 13. 14:23, csütörtök | PR

A használtautó-adásvétel még sosem volt ilyen kényelmes és biztonságos

A használtautó-piac dinamikusan fejlődik, és a magánszemélyek számára egyre fontosabbá válik, hogy megbízható, átlátható szolgáltatások segítségével értékesítsék, illetve vásárolják meg a járműveiket.

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén