Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Április 08. 08:45, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Nyárig vonat nélkül, iparkamarás árvízvédelmi támogatás - játék

Nyárig vonat nélkül, iparkamarás árvízvédelmi támogatás - játék

Június közepéig vonat helyett pótlóbuszok közlekednek a fővárosba… Esztergom árvízvédelmi fejlesztését támogatta a megyei kereskedelmi és iparkamara… titokzatos modellel készül a Suzuki… fotójáték eredményhirdetés…

Június közepéig kell nélkülöznünk az esztergomi vonatot
Június 14-ig kell vonat helyet pótlóbuszokkal közlekedünk Esztergom és Budapest között, mivel a vasútvonalon a szolgáltatási színvonalat a közeljövőben jelentősen emelő felújítási munkák zajlanak. Részletek ITT!

Esztergom árvízvédelmi fejlesztését támogatja az iparkamara
Esztergom árvízvédelmének fejlesztését támogatja a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mely a gátrendszer tervezésének költségeihez járul hozzá. Részletek ITT!

árvízvédelem, támgoatás, kereskedelmi és iparkamara, Esztergom, Prímás-sziget

Titokzatos új Suzuki Esztergomból?
Alighogy bemutatta a megújult SX4-et a Genfi Autószalonon a Suzuki, máris újabb modellről, egy sportos limuzinról közölt titokzatos fotókat a gyár. Az újdonság akár már ebben a hónapban bemutatkozhat. Részletek ITT!

Pálferi-jelenség Esztergomban - a könyvtár vendége lesz Pál Ferenc atya
Pál Ferenc vagy, ahogy talán még többen ismerik Pálferi atya előadásával vár csütörtökön az esztergomi könyvtár. A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek a meghívott kalandos életével és műveivel. Részletek ITT!

Újra Balassa Bálint vers- és prózamondó verseny
Idén is megrendezi a Balassa Bálint vers- és prózamondó verseny a Balassa iskola, mely ezúttal május 31-én bonyolítja le a megmérettetést. A diákok egy Balassa művel és egy szabadon választhatóval jelentkezhetnek. Részletek ITT!

Internet marketing az Iparkamarával és az InfoEsztergom.hu-val
Hogyan jelenjünk meg vállalkozásunkkal az interneten, miként használjuk a közösségi oldalakat, hogyan hirdessük magunkat, ezekre is válaszol a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az InfoEsztergom.hu. Részletek ITT!

fotóverseny, fotójáték, jelmezverseny, év jelmeze, nyeremény

Óriási hajrában megvan 2013 legötletesebb jelmeze - Eredményhirdetés
Óriási véghajrában a „Zongora jelmez, házilag” című kép és beküldője nyerte jelmezes fotóversenyünket, ezzel a Padlizsán Étterem kétszemélyes vacsoráját. A Spori Print V-Nyomda ajándékát a szavazók közt sorsoltuk ki. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT