Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 18. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp/Tesco

Nyert az esztergomi Bogáncs – első lett az áruházlánc szavazásán

Nyert az esztergomi Bogáncs – első lett az áruházlánc szavazásán

Első helyen végzett az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon a Tesco állatvédő szervezeteknek kiírt pályázatán, köszönhetően a szavazóknak.

Tavaly októberben második alkalommal hirdette meg a Tesco az állatvédő alapítványokat támogató pályázatát. A szakmai zsűri által kiválasztott három egyesületre január 2 és március 31 között szavazhattak a támogatók a Tesco Magyarország hivatalos Facebook oldalán, valamint a vállalat honlapján. A beérkezett szavazatok alapján, első helyen végzett az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon, második lett a Siófoki Állatvédő Alapítvány, a dobogó harmadik fokára pedig a Bottyán Equus állhatott fel.

A „Tesco az állatokért” pályázat ünnepélyes díjátadója április 25-án, 10 órakor Esztergomban lesz az áruházban. Az eseményen részt vesznek a pályázat döntőjébe jutott szervezetek képviselői. A szakmai zsűrit Orbán Zsófia, a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség (MÁTSZ) elnöke, Pallós László, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóságának igazgatóhelyettes főállatorvosa, országos állatvédelmi főfelügyelője és Horváthné Zsuzsa, a Tesco kereskedelmi üzletág igazgatója képviseli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.