Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Május 02. 12:46, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nyertesünk, Adolf Adrienn alig várja már a különleges víz alatti élményt

Nyertesünk, Adolf Adrienn alig várja már a különleges víz alatti élményt

Adolf Adrienn nyerte az Öbölbeach Búvár Center és az InfoEsztergom.hu közös játékát. A fiatal nyertes elárulta: alig várja, hogy éljen a búvárbázis által felajánlott merüléssel és átéltje a különleges víz alatti élményt.

Megnyílt a Palatinus-tó öböl részén, az Öböl Music Beachen vasárnap délelőtt az Öbölbeach Búvár Center. Az új bázis megnyitója alkalmából nyereményjátékot szerveztünk, melynek nyereményét, egy búvármerülést a bázison a szerencsés, Adolf Adrienn vehette át a vasárnapi megnyitón.

Adrienn az ELTE BTK könyvtáros, valamint a PPKE BTK fordító és tolmács mesterszakának elvégzése után jelenleg az ELTE Irodalomtudományi Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója, emellett pedig egy klinikai kutatásokkal foglalkozó cégnél dolgozik Budapesten. Táton nőtt fel, jelenleg Pilisvörösváron él, de gyakran látogatok vissza a szülővárosába, Esztergomba.

„Gyerekkorom óta minden nyáron megmártózom a Palában. Úszni nagyon szeretek, de korábban még sosem búvárkodtam. Általában kevésbé „extrém” szabadidős tevékenységeket végzek, mint amilyen például az olvasás, illetve a kirándulás, de mindig is vágytam arra, hogy valamilyen különlegesebb dologban próbáljam ki magam. Sokat hallottam már a palatinus-tavi búvárkodásról, főként a víz alatti karácsonyfa-állítások, tótakarítások kapcsán, azonban én magam sohasem jutottam el odáig, hogy tegyek is valamit azért, hogy hasonló élményben lehessen részem, egészen addig, míg meg nem láttam a nyereményjátékról szóló hirdetést az InfoEsztergom Facebook-oldalán. Úgy éreztem, hogy ez talán egy vissza nem térő alkalom és miért is ne próbálhatnám meg, hiszen nincsen veszítenivalóm. A jelentkezést nem bántam meg, mert bár Fortuna korábban sosem kedvezett, pár nappal később mégis érkezett az értesítés, hogy engem sorsoltak ki. Szeretném megköszönni az InfoEsztergomnak és az Öbölbeach Búvár Centrumnak a lehetőséget, alig várom már, hogy jobb idő esetén éljek a nyereményemmel” – fejtette ki a szerencsés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT