Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2015. Április 07. 10:54, kedd | Helyi
Forrás: Közlemény

Nyilatkozat – a koporsó eltűnés ügyében

Nyilatkozat – a koporsó eltűnés ügyében

Az eseményekhez semmi közöm nincs, aki ezzel ellentétes állítást tesz, az hazudik - sajtóközleményt adott ki az Esztergomi Kegyeleti Kft. korábbi ügyvezetője a koporsólopás ügyében.

Korábban elhatároztam, hogy korábbi munkáltatóm az Esztergomi Kegyeleti Kft.-vel összefüggésben semmilyen nyilatkozatot nem teszek, mivel abból csak problémám adódhat. A most felderített események (kriptanyitás és koporsólopás) kapcsán azonban mégis kénytelen vagyok gondolataimat pontokba szedve ismertetni, már csak azért is, mert volt olyan sajtótermék, mely nevemet összefüggésbe hozta a történtekkel.


1.) Azt, hogy valaki felnyit egy kriptát, és a koporsót abból bármilyen célból kiveszi erkölcs szempontból emberhez méltatlannak, jogilag kegyeletsértőnek, személyes értékítéletem alapján pedig gyomorforgató és undorító tettnek tartom.

2.) Az eseményekhez semmi közöm nincs, aki ezzel ellentétes állítást tesz, az hazudik.

3.) Őszintén remélem, hogy azon személyek, akik ebben részt vettek beazonosításra kerülnek, elnyerik méltó büntetésüket.

4.) Munkámmal kapcsolatban soha semmilyen probléma nem merült föl, amíg egy érthetetlen, álláspontom szerint szakmailag indokolhatatlan döntéssel visszahívtak megbízatásomból, és olyan személy kezébe tették a cég vezetését, akinek még az ügyvezetői tisztség betöltéséhez szükséges, jogszabályban előírt végzettsége sem volt meg. Ha jobban belegondolok a személyemet érintő intézkedés (megalapozatlan feljelentés megtétele, mellyel összefüggésben a büntetőeljárást bűncselekmény hiányában megszüntettek ellenem) nem is a munkaviszonyom megszüntetését, hanem azt követően került megtételre, hogy a részemre ki nem fizetett 6 havi munkabérem megfizetését kértem - sikertelenül - volt munkáltatómtól. (Az ügyet első fokon a Tatabányai Munkaügyi Bíróságon megnyertem.)

5.) Az Esztergomi Kegyeleti Kft. vezetésem alatt Esztergom nyereséges cége volt, az átadáskor közel 9.000.000,- Ft volt a cég számláján. Ebből az összegből sikerült (M. Tamás új ügyvezetőnek) 128,000,- Ft nyereséget összehozni és 1,800,000,- Ft osztalékot valakinek kifizetni. Ha jól tudom már nem nyereséges.

6.) Leltárhiányom sohasem volt. Ha koporsóra lett volna szükségem, úgy a koporsó gyártójától kedvező áron vásárolok.


Esztergom, 2015. április 07.


Laczó Imre

Korábbi cikk:
Kegyeletsértés: tényleg ellopták a koporsót - nyomozás viszont nem lesz

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN