Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 01. 08:58, szombat | Helyi
Forrás: MTI Sajtóközlemény

Nyomravezetői díjat ajánlanak a horgászok

Nyomravezetői díjat ajánlanak a horgászok

Helyi horgászok találtak rá a felvételeken látható, illegálisan lerakott hulladék kupacra Tát mellett, az egykori köteles komp közelében.

Az eset azon a helyen történt, ahol pár nappal korábban egy szemétszedő akció keretében már kitakarították a vízpartot - tájékoztatotta az MTI-t a Komárom-Esztergom megyei Horgászegyesületek Szövetségének elnöke.
Zoltai Dániel elmondta, a KEMHESZ ötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információval szolgáltat a természetkárosítás elkövetőjéről. A bejelentéseket a 30/422-4875-ös telefonszámon várják.

Az esetről videófelvétel is készült, mely a https://m.youtube.com/watch?v=PlXldF-Daf0&feature=youtu.be linken tekinthető meg.

A horgászszövetség az engedély nélkül kihelyezett szemétről minden esetben értesíti a hatóságokat, valamint segítséget nyújt a feltételezett elkövető kilétének megállapításában.

A KEMHESZ nagy hangsúlyt fektet a környezet- és természetvédelemre, tagjaik közül egyre többen mutatják meg a közösségi oldalakon, hogy a pecabot melletti várakozás alatt összeszedik a hulladékot maguk körül, a fiatalokat pedig igyekeznek környezettudatosságra nevelni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.