Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 09. 09:11, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ok nélkül fejbe rúgta a nyergesi férfit, most vádat emelnek ellene

Ok nélkül fejbe rúgta a nyergesi férfit, most vádat emelnek ellene

Ok nélkül fejbe rúgott egy nyergesújfalui férfit kocsmázás után még tavaly ősszel egy lábatlani, akit végül a kocsmatulajok fogtak le, míg a rendőrség kiérkezett. A támadó ellen most emelnek vádat.

Kocsmai verekedéshez kértek rendőri és orvosi segítséget még tavaly szeptember 30-án hajnalban Nyergesújfalun. Egy 35 éves helybéli feküdt eszméletlenül egy helyi söröző előtt, akit távozásakor, minden előzmény és ok nélkül, fejbe rúgott egy 26 éves lábatlani férfi, aki szintén a szórakozóhely vendége volt. A söröző tulajdonosai nem hagyták annyiban a történteket. Kérdőre vonták a bántalmazót, aki válaszul nekiesett, majd elmenekült a helyszínről. A két férfi a sérülthez mentőt hívott, majd a bántalmazó után sietett. Menet közben a rendőröket is értesítették a történtekről és megadták útirányukat is, így a járőrök tudták merre keressék a támadót. Pár perccel később megtalálták a három férfit. A söröző tulajdonosa és fia a földre szorítva tartotta vissza az agresszívan viselkedő lábatlani férfit. A 26 éves Sz. Attilát az egyenruhások elfogták és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT