Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 24. 17:09, szerda | Helyi
Forrás: ITE

Okostelefont veszel? Lesz néhány extra kiadásod is!

Okostelefont veszel? Lesz néhány extra kiadásod is!

Okostelefont venni napjainkban hasznos befektetés, hiszen rohanó világunkban ezzel tudod magad a legjobban bebiztosítani afelől, hogy mindig elérhető legyél.

Számtalan előnye van egy okostelefonnak, de azzal, hogy vettél egyet még nem vagy a birtokában mindannak, amire manapság egy okostelefon felhasználónak szüksége lehet.

Kezdjük ott, hogy az eszköz testreszabásához, védelméhez és funkcionalitásának maximális kihasználásához szükséged lesz még erre, s arra. Például mobiltelefon tokra, üvegfóliára, hordozható töltőre, de számos más mobiltelefon kiegészítő létezik, melyek extra kiadásokat jelenthetnek majd számodra. Egy biztos: nem éri meg ezeken spórolni és ajánlatos kicsit többet költeni a jobb minőségű termékekre, hiszen egy okostelefont nagy valószínűséggel az ember nem 1-2 hónapra vesz, hanem hosszúidőre tervez vele. Ehhez pedig az kell, hogy maximális teljesítménye mellett biztosítva legyen a kellő védelme is.

Mobiltelefon tokok
Amellett, hogy a mobiltelefon tokok megvédik a telefon kijelzőjét a különböző sérülésektől, általuk stílusodhoz, ízlésedhez alakíthatod a mobilod, főleg ha színeset, dizájnosat választasz belőlük.

Az iPhone 8 tokok között például kiváló minőségű szilikon anyagból készültek és tökéletesen követik a gombok formáját, így nem lesz az az érzésed tőle, mintha vastagabb lenne a készülék. Ráadásul az Apple úgy fejlesztette ki ezeket, hogy még a vezeték nélküli töltésnél se kelljen levenned őket a mobilodról.

A mobiltelefon tokok közül néhány állítható állványként is funkcionál, ami azért jó, mert így bármikor vízszintesbe helyezheted a mobilod úgy, hogy optimális látószögben nézhesd különböző tartalmaidat.

Üvegfólia
Az üvegfólia több rétegből összeállított hőkezelésen átesett valódi üvegből készül, ami szintén a kijelződet védi a karcolásoktól. Készítése során különböző eljárásoknak vetik alá az üvegfóliát, melynek köszönhetően a végeredmény ellenáll a karcoknak és ütéseknek. Manapság szinte elengedhetetlen kiegészítője ez a mobiloknak, melyeket jó közvetlenül az okostelefon vásárlás után azonnal feltétetni.

Hordozható töltő
Mindenkinek ismerős tapasztalat, hogy mindig a lehető legrosszabb pillanatokban merül le az ember mobilja. Olyankor, mikor fontos hívást vár, amikor fontos hívást kellene indítania, utazás során vagy éppen mikor megörökítene gyorsan egy pillanatot. Mivel nem vagyunk állandóan konnektor közelben, viszont a mobilunk szinte mindig velünk van, egy hordozható töltő megvásárlása biztosíték arra, hogy többet nem fogunk bosszankodni azért, mert lemerült a mobilunk.

SD kártya
Manapság már szinte minden okostelefonhoz nélkülözhetetlen kiegészítő a microSD memóriakártya, főleg ha nincs elég tárhely a mobilodon. Jegyezd meg viszont, hogy vásárlás előtt nézz utána annak, hogy okostelefonod milyen kártyával kompatibilis, hiszen például az újabb típusú kártyákat nem használhatod túl régi készülékekben.
Ha okostelefonod tárterületét szeretnéd növelni, akkor törekedj a lehető legnagyobb kapacitásúra kártya megvásárlására.

Vezeték nélküli töltő
A vezeték nélküli töltők legnagyobb előnye a kényelem mellett, hogy nincsen szükség csatlakozókra, így a készülékek és a töltők elhasználódása sokkal lassabb, ami valljuk be nagy előny, hiszen ha egy mód van rá, nem szeretnénk folyton cserélgetni a hibás töltőket, annál inkább sem, mert egy eredeti megvétele nem kevés pénzbe kerül. Az okostelefonokat pedig sokat használjuk egy nap, ezért minden nap töltőre kell dugni, főleg ha nem szeretnénk, hogy a nap vége felé a készülék egyszerűen kikapcsoljon, mert teljesen lemerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT