Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2013. Szeptember 06. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból

Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból

Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból, igaz egyelőre csak Piliscsabáig, a tervek szerint ugyanis ezt a szakaszt hamarosan befejezi a kivitelező.

Majd egy éve nélkülözzük a vonatközlekedést Esztergom és Budapest között köszönhetően a vágánykorszerűsítési munkálatoknak. Lassan azonban ismét vonatra szállhatunk az esztergomi állomáson, a tervek szerint ugyanis szeptember 30-án átadja a kivitelező a Piliscsabáig tartó szakaszt, így október elsején elindulhatnak újra a menetrendszerinti járatok.

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. információi alapján december 14-én a Pilisvörösvárig tartó szakasz is elkészül.

Közben már megépült az elővárosi vonalakra szánt új vonatok közül az első kocsiszekrénye Szolnokon. Az új kocsik közül több majd az esztergomi vonalon teljesít szolgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.