Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2017. November 02. 17:03, csütörtök | Helyi

Olvasóink töklámpásai

Olvasóink töklámpásai

Több fotó is érkezett a meghirdetett töklámpás-akciónkra, köztük gyermekek és egy ismeretlen Alkotó munkája is - köszönjük!

Nem záporoztak a fotók, az kétségtelen, de annyi baj legyen, lássuk hát a műveket:

Gnandt Csaba ès Gindl Amália töklámpása a múfajon belül leginkább a klasszikus, rémísztő-Halloween stílusban készült, valljuk be, nem szívesen futnánk bele egy ilyenbe egy kivilágítatlan utcába befordulva.

Peresztegi Berta 9 éves fiának és 6 éves lányának töklámpása a kedvencünk. Nehezen lenne letgadható az alkotók közös iskolája, laikusoknak is azonnal szembetűnik bizonyos részletek nagyfokú hasonlósága. Merész, mutatós alkotások!

Az Ismeretlen Alkotó töklámpása alighanem egy Holdra szállt macskát ábrázol csillagokkal - kissé elvont darab, de kétségkívül ötletes!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.