Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2022. Május 05. 19:28, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Online kaszinó üdvözlő bónuszok

Online kaszinó üdvözlő bónuszok

Ha éppen bele készülsz vágni az online szerencsejátékba, esetleg elégedetlen vagy az internetes kaszinóval, ahol jelenleg játszol, akkor ez a szöveg neked szól.

Vannak, akik nem is tudják, de ma már számtalan üdvözlő bónusz befizetés nélkül is elérhető, sőt egyes kaszinók akár 200 százalékos befizetési bónuszokat is kínálhatnak! Soha ne ragadj le túlságosan egyetlen kaszinónál, mert úgy kimaradsz a legjobb bónusz ajánlatokból! Érdemes lehet egyszerre akár több online casino oldalon is számlát nyitnod, hogy a legjobban kimaxolhasd a neked járó jutalmakat!

Üdvözlő bónuszok befizetés nélkül

Ma már rengeteg kaszinó kínál különféle bónuszokat az újonnan csatlakozó játékosoknak, még azelőtt, hogy a játékosok egy forintot is befizetnének az oldalra. Ez remek lehetőség arra, hogy úgy ismerkedj az adott online kaszinóval és az ott elérhető játékokkal, hogy közben egy forintot sem kockáztatsz a saját, nehezen megkeresett pénzedből! A leggyakoribb ilyen bónusz fajta az ingyenes pörgetések online kaszinó bonus. A legbőkezűbb online kaszinók akár 200 ingyenes pörgetéssel is jutalmazhatnak, közvetlenül a regisztráció után! Ezeket az ingyenes pörgetéseket felhasználva kockázatok nélkül tehetsz szert valódi nyereményekre, amelyek általában a bónusz egyenlegeden kerülnek jóváírásra.

Olyan is előfordulhat, hogy a kaszinó az ingyenes pörgetések mellett, vagy helyett jutalom egyenleggel üdvözöl. Itt általában egy olyan 3000-6000 forint közötti összegre kell gondolni, amely a regisztráció után azonnal, ingyen a rendelkezésedre áll. Ezt felhasználva szintén úgy próbálhatod ki a kaszinó oldalán elérhető különböző játékokat, hogy közben semmit sem kockáztatsz a saját pénzedből. Igaz ugyan, hogy ezt amúgy is megtehetnéd, hiszen a legtöbb játéknak létezik demo módja is, de tét nélkül játszani nem túl izgalmas. Ez a fajta bónusz még előnyösebb, mint az ingyenes pörgetések, hiszen ezzel nem csak az online nyerőgép játékokat, de bármilyen más játékot is kipróbálhatsz!

Befizetési bónuszok

Az üdvözlő bónuszok következő fajtája az első, vagy az első néhány befizetéshez kapcsolódó, a normálisnál jóval kedvezőbb befizetési bónusz. Sok kaszinónál így akár több százezer forintnyi jutalom egyenlegre is szert tehetsz. A legtöbb kaszinó 100%-os befizetési bónuszt kínál az új játékosoknak, vagyis például 40,000 forint befizetése esetén 80,000 forint áll majd a rendelkezésedre a játékhoz. Egyes esetekben akár a második, a harmadik vagy a negyedik befizetésed után is részesülhetsz különböző bónuszokban, általában csökkenő mértékben.
Az így kapott jutalom összegek jellemzően a bónusz egyenlegeden kerülnek jóváírásra, vagyis értelemszerűen nem tudod őket egyből kifizettetni, viszont bármilyen játékra szabadon felhasználhatod. A bónusz egyenleggel szerzett nyereményeid kifizetéséhez azonban feltételek kapcsolódhatnak, így ezekről mindenképp tájékozódj. Egy 100 százalékos befizetési bónusz 2x wagerrel sokkal többet ér, mint egy 200 százalékos befizetési bónusz 10x wagerrel.

Cashback bónuszok

Bár ez a legritkább bónusz fajta, érdemes erről is szót ejteni. Elsősorban sportfogadásos oldalakon lehet gyakori, hogy az első néhány fogadásodra cashback bónuszt kapsz. A cashback angolul gyakorlatilag “pénzvisszafizetést” jelent, ami tömören le is írja, hogy mi a bónusz lényege. A cashback bónuszt mindig külön aktiválni kell, egy a feltételeknek megfelelő fogadáson. Ha a fogadás vesztes akkor a tét egésze vagy egy része visszakerül a bónusz egyenlegedre. A cashbackhasonlóan működik az online kaszinó játékok esetében is. Ilyenkor azonban sok esetben az adott időtartam alatt elbukott pénzed egészét vagy egy részét téríti neked vissza a kaszinó a bonus egyenlegedre. A cashback bónusz tehát remek lehetőség kockázatmentesen játszani.

Címkék: fogadás, kaszinó

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 25. 08:47, szerda | PR

A SEO helye az online marketing világában

Az online marketing rendkívül izgalmas, ugyanakkor kérdőjelekkel teli mixében egyre többet hallani a SEO a fontosságáról.

2022. Május 20. 13:29, péntek | PR

Mit tehetek, ha három nap alatt kellene válaszolnom az adóhatóságnak?

A NAV sok esetben hívja fel, vagy kötelezi nyilatkozat- vagy vallomástételre, illetve különféle iratok átadására az adózókat. Ezekre tipikusan rövid, jellemzően néhány napos határidőt szokott csak biztosítani.

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.