Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 05. 19:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok

Open Road Fest zenei programok tálalva – itt az első 15 fellépő

Open Road Fest zenei programok tálalva – itt az első 15 fellépő

15 zenei csemege, rocklegendákkal fűszerezve az Open Road Festtől

A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, Deák Bill Gyula, a Lord, a Bikini, de érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a Love Band, és a Vad Fruttik is. Első körben mindjárt 15 fellépőt jelentettek be a szervezők. A 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között ellátogatnak Alsóörsre.

A rockzenekedvelők legnagyobb örömére idén is lesz miből csemegézni hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválján, az Open Road Festen. Egymásnak adják a kilincset olyan ikonikus zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, vagy a Lord, mindegyikük a magyar zenei élet meghatározó formációi már fél évszázada.

A Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, érdemes művész Tárai Tibor, vagy ahogy a legtöbben becézik Tátrai Tibusz egy igazi legenda, több mint 50 éve van a színpadon. A fesztiválra zenekarával, a Horváth Charlie - ének, Pálvölgyi Géza - billentyűs hangszerek, Solti János - dob, Horváth Kornél - ütőhangszerek, Glaser Péter - basszusgitár, Csiszár Péter - szaxofon, Czerovszky Heni és Vincze-Fekete Vera – vokál alkotta Tátrai Banddel és a legnagyobb slágerekkel (New York, New York, A küszöbön túl, Titkos szerelem) érkeznek, hogy egy különleges zenei utazásra hívják a közönséget.

Ugyancsak 50 éve tartó szerelem fűzi a P mobil tagjait is a rockzenéhez, akik a hard rock műfaj hazai megteremtői. Fél évszázad után is töretlenül mennek előre, csinálják, amihez legjobban értenek, őszinte szövegeikkel az alsóörsi publikumot is megigézik. A műfajnál maradva nem mehetünk el a Lord mellett sem, akiknek ugyan „még csak 2 év múlva lesz az aranylakodalma” a rock and rollal, a zenekar himnuszának számító Vándor című dal biztosan felcsendül majd Alsóörsön.

A nagyöregek sorát folytatva fellép a „legfeketébb hangú fehér énekes”, a blues magyar királya, Deák Bill Gyula, a Rudán Joe band és a Bikini zenekar is. Óriási energiákat hoz az Open Road Fest színpadára a Zorall, a heavy metal rajongók legnagyobb örömére 30 éves jubileumi koncertet ad az Omen, a legnagyobb ACDC slágereket az AB/CD, a Guns N’ Roses örökzöldeket a Dust N’ Bones, míg a kedvenc KISS dalokat a Kiss Forever Band szállítja.

A magyar pop-rock színtér legjobbjai is fellépnek, mint a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Péterfy Bori és a Love Band és az Anna and the Barbies. Pásztor Anna ezúttal is sámánmágusként varázsolja el a hallgatóságot, kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegeikkel, lüktető és magával ragadó rockos ütemeikkel parádés show-t hoznak.

Végül, de nem utolsó sorban az alternatív rock világába kalauzol Likó Marcell, Kerekes Gergely, Hock Zoltán, Hock Attila és Győrffy Gyula ötösfogata, a Vad Fruttik. Azt nem tudni, hogy sárga Zsigulival vagy esetleg motorral érkeznek a fesztiválra, de az biztosra vehető, hogy a tőlük megszokott egyedi látványvilággal teszik teljessé a műsort.

21. Harley-Davidson Open Road Fest, 2020. június 10-14. Alsóörs
Feel the Freedom!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.