Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Október 11. 17:17, szombat | Helyi
Forrás: hidlap.hu

Orbán Viktor: Esztergom nem lehet az elszalasztott lehetőségek városa (videó)

Orbán Viktor: Esztergom nem lehet az elszalasztott lehetőségek városa (videó)

Orbán Viktor Esztergomban folytatta kampánykörútját szombat délután. A miniszterelnököt Romanek Etelka polgármesterjelölt és Völner Pál helyi választókerületi elnök fogadta.

Az ország fővárosa ugyan Budapest, de az ország első városa Esztergom. Esztergom nem lehet a széthúzás, az esélytelenség, a reménytelenség és az elszalasztott lehetőségek városa” – többek között ezt mondta Orbán Viktor szombati, esztergomi beszédében.

A kormányfő hozzátette: „Nem akarok a hivatalban lévő polgármesterasszony ellen beszélni, mert az már nem vezet sehova. Elég volt a botrányokból, a marakodásból, az együtt nem működésből, eljött az ideje annak, hogy önök egysége teremtsenek ebben a városban. Mert nem a vezetők, hanem önök fognak egységet teremteni ebben a városban, ha olyan vezetőket választanak, akik egységet akarnak és együttműködést.”

Orbán Viktor azzal zárta beszédét: „ Én csak annyi tudok mondani önöknek, hogy a kormány részéről a kéz, kinyújtott kéz, s alig várjuk, hogy kezet adhassunk. Romanek Etelka programja jó esélyt ad a kormány és Esztergom új vezetése között. Az kérem önöktől, hogy nyerjék meg a választást és legyenek nagyvonalúak a vesztesekkel.”

A kormányfő tejes beszéde meghallgatható a videón:

Fotók: facebook.com/Romanek Etelka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.