Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Január 31. 12:20, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Orgazdát fogtak az esztergomi rendőrök

Orgazdát fogtak az esztergomi rendőrök

Orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 37 éves lábatlani férfi ellen, akit szerdán fogtak el az esztergomi rendőrök.

Szerdán jelentek meg az esztergomi rendőrök a lábatlani férfi lakásán, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ott bűncselekményből származó tárgy található. A házkutatás során a nyomozók megtaláltak egy csillárt, amelyet 2013. január 8-án loptak el egy lábatlani ház melléképületéből. Feltalálásra került továbbá több olyan tárgy is, melyek a gyanú szerint különböző bűncselekményekből származhatnak. A 37 éves férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanusítotti kihallgatása során elmondta, a lakásban talált tárgyakat ismerősöktől vásárolta, és azokat egy internetes portálon keresztül szerette volna értékesíteni.

A férfi ellen orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, szabadlábon hagyása mellett.

Ezen a héten sorozatban sikeresen kapják el a gyanúsítottakat a rendőrök!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT