Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2013. Május 02. 12:14, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Bors

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

A Bors segítségével cserélheti le autóját az esztergomi Mihály család, miután megnyerte a lap főnyereményét, egy vadonatúj Mitsubishi Space Star-t. Az autó legjobb helyre került: hamarosan újabb taggal bővül a család.

Elakadt Mihály Sándorné szava, amikor a Bors munkatársai közölték vele, hogy sok tízezer boríték közül az övékét húzták ki a sorsoláson, és így ők nyerték meg a Bors Szuper száz játékának főnyereményét, a vadonatúj Mitsubishi Space Star gépkocsit.

„Úristen, ezt komolyan mondja? Még sosem nyertünk semmit, eltekintve pár kettestől a lottón. A Borssal már korábban is játszottunk, de tudtuk, hogy nagyon sokan tesznek még így, ezért nem is számítottunk rá, hogy nyerünk. Nagyon boldogok vagyunk! Egy régi kocsink van, amit már nagyon szerettünk volna lecserélni, de egyelőre nincs rá keret” – nyilatkozta örömmel a Borsnak Mihály Sándor.

Az esztergomi nyertes hozzátette azt is, hogy mivel hamarosan bővül a legkisebb unokával a család, ezért a lehető legjobbkor érkezik az új autó, amivel naponta tudják majd látogatni a nagyszülők a gyerekeket. A szerencsések elárulták, hogy ezek után biztos, hogy máskor is játszanak a Borssal.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 09. 09:49, csütörtök | Helyi

KUBÓ ÉVA KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Kubó Éva képzőművész kiállítását nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány 2023. március 4-én a Kapcsolatok Házában.

2023. Március 09. 09:42, csütörtök | Helyi

ÖRMÖHÍR A VÁRMÚZEUMBAN

Az Eurohíd Alapítvány 2023. március 1-jén nyitotta legújabb kiállítását az Esztergomi Vármúzeum nagytermében.

2023. Február 15. 09:55, szerda | Helyi

Nem világít többé az ikonikus felirat: lebontják Dorog legmagasabb épületét

Már nem világít többé a dorogi éjszakai panoráma elengedhetetlen eleme, az „RG” felirat, napokon belül pedig megkezdődik a város legmagasabb épületének bontása is.

2023. Február 15. 09:49, szerda | Helyi

HEGYVÁRI DÁVID KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Az Eurohíd Alapítvány kiállításai során nagyon szeretünk a helyi művészek mellett, Esztergomban még kevésbé ismert alkotókat is bemutatni.