Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2013. Május 02. 12:14, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Bors

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

A Bors segítségével cserélheti le autóját az esztergomi Mihály család, miután megnyerte a lap főnyereményét, egy vadonatúj Mitsubishi Space Star-t. Az autó legjobb helyre került: hamarosan újabb taggal bővül a család.

Elakadt Mihály Sándorné szava, amikor a Bors munkatársai közölték vele, hogy sok tízezer boríték közül az övékét húzták ki a sorsoláson, és így ők nyerték meg a Bors Szuper száz játékának főnyereményét, a vadonatúj Mitsubishi Space Star gépkocsit.

„Úristen, ezt komolyan mondja? Még sosem nyertünk semmit, eltekintve pár kettestől a lottón. A Borssal már korábban is játszottunk, de tudtuk, hogy nagyon sokan tesznek még így, ezért nem is számítottunk rá, hogy nyerünk. Nagyon boldogok vagyunk! Egy régi kocsink van, amit már nagyon szerettünk volna lecserélni, de egyelőre nincs rá keret” – nyilatkozta örömmel a Borsnak Mihály Sándor.

Az esztergomi nyertes hozzátette azt is, hogy mivel hamarosan bővül a legkisebb unokával a család, ezért a lehető legjobbkor érkezik az új autó, amivel naponta tudják majd látogatni a nagyszülők a gyerekeket. A szerencsések elárulták, hogy ezek után biztos, hogy máskor is játszanak a Borssal.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 10:14, szerda | Helyi

Az év legnagyobb ismert aszteroidája száguld el a Föld mellett pénteken

A potenciálisan veszélyes kategóriába tartozik, de becsapódástól nem kell tartanunk.

2022. Május 25. 09:57, szerda | Helyi

Megcsípett egy darázs, mit tegyek? Ezeket használja!

Darázs- és méhcsípés kezelése házilag is megoldható. Hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, viszketést duzzanatot? Sokszor felesleges készítményeket javasolnak. Tények és tévhitek.

2022. Május 25. 09:48, szerda | Helyi

2023 év elejére készülhet el Esztergom új piaca

A TOP-1.1.3-16-K01-2017-00001 azonosító számú „Esztergom, városi piac kialakítása” című projekthez kapcsolódóan az épülő városi piac sajtónyilvános helyszíni bejárását tartották meg május 24-én, kedden.

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.