Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 24. 09:38, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Óriási vállalkozói elismerést kapott az esztergomi fiatal divattervező

Óriási vállalkozói elismerést kapott az esztergomi fiatal divattervező

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat hétfőn Budapesten, a Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó elismerést az esztergomi születésű Buzás Zsófia divattervező vehette át.

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat hétfőn Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumban, a két kategóriában odaítélt fődíjat a Komlói Tésztagyártó Szociális Szövetkezet, valamint a Mystic Nails Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. kapta meg.

Idén az Év Széchenyi Vállalkozása Díj a Pénzügyminisztérium kezdeményezésére három kategóriával bővült: az Év Felelős Üzleti Vállalkozása, Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó és a Mobilitás Díj.

A LegsikeresebbFiatal Vállalkozó a 26 éves Buzás Zsófia lett. Az esztergomi születésű divattervező táskákat, pénztárcákat, kulcstartókat és naptárakat is tervez. Termékeit pedig már nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában is keresik.

A fiatal vállalkozó eddig 1500-2000 táskát és egyéb terméket adott el az elmúlt három évben - árulta el az M1 Híradójában.

Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke elmondta, immár ötödik éve díjazzák a vállalkozásokat, hétfőn az elismerések átadásával pedig egyúttal Gróf Széchenyi István születésnapjára is emlékeztek, ugyanis a „legnagyobb magyar” 1791. szeptember 21-én született.

Fotók: M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT