Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2019. Augusztus 26. 12:04, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Őrjöngött, majd tört-zúzott egy fiatal Nyergesújfalun

Őrjöngött, majd tört-zúzott egy fiatal Nyergesújfalun

Kitépett a helyéről egy közúti jelzőtáblát, egy buszmegálló üvegeit pedig betörte egy 23 éves fiatal vasárnap Nyergesújfalun.

A szigethalmi gyanúsított augusztus 25-én 18 óra 45 perc körül Nyergesújfalu egy buszmegállóban tartózkodott barátnőjével. A 23 éves tettes kiabált és szitkozódott, majd a megálló üvegébe több alkalommal belerúgott és ütött is. A férfi három tábla üveget kitört, valamint még egy gyalog- és kerékpárút jelzőtáblát is kitépett a helyéről, amit eldobott.A Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, állampolgári bejelentés alapján a helyszínen elfogták a szigethalmi lakost, akit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.