Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2020. December 15. 16:48, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Összeégett holttestet találtak a pilismaróti háztűz után

Összeégett holttestet találtak a pilismaróti háztűz után

Az ügyben a rendőrség és a katasztrófavédelem is vizsgálatot indított.

Az országban ketten is életüket vesztették lakástüzekben kedden: egy ember Pilismaróton, egy pedig Mátészalkán halt meg – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Hozzátéve, hogy Pilismaróton egy ház gyulladt ki a Duna-parti Mályva utcában. A lángokat a tűzoltók négy vízsugárral oltották el.

A részletekről kedden reggel írtuk.

A katasztrófavédelem délután azt is közölte, hogy az épület átvizsgálása során egy ember holttestére bukkantak. Egyelőre még nem azonosították az elhunytat.

A rendőrség ezért közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja az ügyet, míg a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás indított. Ennek során derül majd ki, hogy mi okozhatta a háztüzet.

Az OKF közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy az ünnepi időszakban emelkedett a lakástüzek száma: az esetek többsége a nyílt láng, a fűtőberendezések helytelen használatára, a dohányzásra vagy elektromos zárlatra vezethetők vissza.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.