Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 21. 07:31, szombat | Helyi
Forrás: Szövetség Esztergomért Összefogás

Összefogás és újabb adományok a gyermekekért - FOTÓK-VIDEÓ

Összefogás és újabb adományok a gyermekekért - FOTÓK-VIDEÓ

Ismét megajándékozta a Szövetség Esztergomért Összefogás az esztergomi Szent Rita Otthon gyermekeit, akiknek így sok-sok játék kerülhet a karácsonyi fa alá.

Egy hónapon belül immár másodszor örvendeztette meg a Szent Rita Otthon gyermekeit a Szövetség Esztergomért Összefogás: a Mikulás-napra szervezett gyűjtés után ezúttal az otthon lakóinak karácsonyfája alá hozták el az összegyűjtött ajándékokat.

Betartva ígéretét újra ellátogatott a Szövetség Esztergomért Összefogás (SzEÖ) a Szentgyörgymezőn lévő Szent Rita Otthonba. A Mikulás ünnepség idején már szervezett egy gyűjtést a szövetség az intézménynek, most december 20-án újra visszatért, hogy ezúttal a karácsonyi jótékonysági gyűjtés eredményét, sok-sok játékot elhelyezze a karácsonyfa alá.

A Szövetség Esztergomért Összefogás ezúttal játékokat gyűjtött a gyermekeknek, amelyet a Szent Rita Otthon nevében Horváthné Trepák Etelka mondott köszönetet az önzetlen segítségért.

A SzEÖ részéről György Róbert, az Esztergomi Fidesz elnöke, Koditek Pál, az Esztergom Barátainak Egyesülete (EBE) elnöke, György Sándor, a KDNP esztergomi szervezetének első embere és Heer Ádám az Esztergomi Fidelitas elnöke volt jelen.

György Róbert elmondta: nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni, hogy milyen áldozatos munka folyik az intézményben, amelyet minél többeknek kell megismernie.

Heer Ádám úgy fogalmazott, hogy bár úgy tűnik, hogy ők adtak az intézménynek most, de valójában azok gazdagodtak igazán, akik felajánlották, összegyűjtötték és eljuttatták az ajándékokat az intézménynek.

Koditek Pál és György Sándor úgy fogalmazott, hogy az intézmény lakói és munkatársai fogadják szeretettel a jótékonysági akcióban összegyűjtött ajándékokat.

Az eseményen készült fotóinkat ITT nézhetik meg olvasóink

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT