Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2018. Április 25. 11:30, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/ügyészség

Óvodánál mutogatta nemi szervét egy szeméremsértő Komáromban

Óvodánál mutogatta nemi szervét egy szeméremsértő Komáromban

Komáromi és egy közeli település óvodájánál is mutogatta magát egy szeméremsértő a minap. A férfit előzetes letartoztatásba helyezték.

A szeméremsértés bűntette miatt folyamatban lévő büntető ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványának helyt adva a Komáromi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki az egyik Komárom melletti település óvodájánál magát szeméremsértő módon mutogatta.

Az ittas állapotban lévő férfi április 23-án a nemi szervét a nemi vágyának kielégítéséért az óvoda kerítésénél hat kiskorú gyermek előtt szeméremsértő módon mutogatta.
A nyomozás során adat merült fel arra is, hogy az elkövető az egyik komáromi óvoda előtt is mutogatta magát.

A gyanúsított büntetett előéletű, vele szemben több büntetőeljárás van folyamatban, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye. A járásbíróság osztotta az ügyészség indítványát és a férfi előzetes letartóztatását egy hónapra elrendelte.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentettek be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 15:46, hétfő | Belföld

Orbán Viktor: a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez

Magyarországon a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez - jelentette ki a miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján.

2024. Február 26. 15:44, hétfő | Belföld

Dézsi Csaba Andrást indítja a Fidesz Győrben

A kormány készen áll a Dézsi Csaba András polgármester vezetése alatt az elmúlt években Győrrel kiépített sikeres együttműködés folytatására, hogy a város továbbra is a magyar gazdaság egyik legfőbb motorja maradhasson

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel.

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Belföld

A közvetlen köztársaságielnök-választásért tüntettek ellenzéki pártok Budapesten

A közvetlen köztársaságielnök-választásért rendezett tüntetést a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren.