Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2013. Január 16. 09:41, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Pálinka est és house bulik a Plusz21-ben

Pálinka est és house bulik a Plusz21-ben

A House zene és a pálinkák jegyében szórakoztat hétvégén a +21 Kultúrhely és Koktélbár, melynek pénteki partijára ingyenes a belépés. Szombaton az AXEtázis partik dj-je érkezik és jövő héten is a House-é a főszerep.

Pénteken 22 órától Chicago Deep Night with Figaro elnevezésű bulit tart a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbár, mely a partin igényes House zenével – a deep house és vocal house műfajából válogatva – várja a közönséget. Az est házigazdája Figaro, a bulira pedig ingyenes a belépés.

Szombaton folytatódik a House őrület megspékelve egy Pálinka esttel. Classic House Party Magna Pálinka Est elnevezéssel rendez ugyanis bulit 22 órától a +21. A parti jelmondata: „Ha unod az agyonjátszott mai slágereket, a Pitbullt meg a társait, akkor itt a helyen, ezen az estén felelevenítjük a 2000-es évek legnagyobb kedvenceit, mint a jó öreg Ron Caroll, Javi Mula, Funkerman, Fedde Le Grand, Sarah McLeod és a többiek.

A házigazda Sluki, a warm up pedig Leslie Blase.

A bulin egész éjszaka Magna pálinka akció lesz! 125 Ft/cl

A belépő 700 forint, amely tartalmaz egy pálinka welcome drinket.

Jövő szombaton pedig 21 órától újabb First Aid Party várja a szórakozni vágyókat a +21-ben, ahol a legendás AXEtázis partik rezidens warmup Dj-je, D. Deejay, a táncolható, feszes House szettjeiről híres lemezlovas pörgeti a lemezeket. Mellette zenél még Ortyn, Figaro, Sluki és Johnny Dakko is.

A +21 szerint, akik nemrég vágtak neki a klubéletnek, azoknak is kötelező a részvétel, hiszen nagyon ritkán hallani olyan előadót a térségben, aki képes visszavarázsolni a régi partik nyújtotta élményt.

Belépő: 800 Ft

Mindhárom bulira a dress code elegant, a beléptetés jogát pedig a vezetőség fenntartja!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 09. 09:49, csütörtök | Helyi

KUBÓ ÉVA KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Kubó Éva képzőművész kiállítását nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány 2023. március 4-én a Kapcsolatok Házában.

2023. Március 09. 09:42, csütörtök | Helyi

ÖRMÖHÍR A VÁRMÚZEUMBAN

Az Eurohíd Alapítvány 2023. március 1-jén nyitotta legújabb kiállítását az Esztergomi Vármúzeum nagytermében.

2023. Február 15. 09:55, szerda | Helyi

Nem világít többé az ikonikus felirat: lebontják Dorog legmagasabb épületét

Már nem világít többé a dorogi éjszakai panoráma elengedhetetlen eleme, az „RG” felirat, napokon belül pedig megkezdődik a város legmagasabb épületének bontása is.

2023. Február 15. 09:49, szerda | Helyi

HEGYVÁRI DÁVID KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Az Eurohíd Alapítvány kiállításai során nagyon szeretünk a helyi művészek mellett, Esztergomban még kevésbé ismert alkotókat is bemutatni.