Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2020. Március 12. 07:57, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Paplanba rejtette a lopott mobilt

Paplanba rejtette a lopott mobilt

Az esztergomi rendőrök egy paplanba rejtve találták meg az ellopott készüléket szerdán.

Egy táti szállóról érkezett bejelentés a rendőrségre szerdán, miszerint az egyik ottlakótól ellopták a mobiltelefonját. A kiérkező rendőrök meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy csak rövid időre hagyta el a szálló közös helyiségét, mire azonban visszaért, eltűnt az asztalra letett telefonja – közölte a rendőrség.

A járőrök kérdésére a sértett szobatársa tagadta, hogy ő lopta volna el a készüléket, mikor viszont megcsörgették a mobilt, kiderült, hogy az elkövető berejtette azt a paplanjába.

Az egyenruhások a 24 éves É. A.-t előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrség a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását tervezi.

Korábbi cikkek:

Kitette a szórakozóhelyről a megfáradt férfit, majd ököllel ütötte

Közel 400 százmillió forint kárt okozott

Címkék: mobi, paplan, rendőr, tát, telefon

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:56, csütörtök | Helyi

Liquid - a SKURC csoport kiállítása a Duna Múzeumban

Január 21-én, pénteken 18.30-kor nyílik az a különleges tárlat, melyben a SKURC képzőművész csoport 8 tagja a víz létezésének és működésének sokfélesége alapján kreálta meg műtárgyait.

2022. Január 20. 09:00, csütörtök | Helyi

75 éve történt a dorogi szénmedence legnagyobb bányaszerencsétlensége

1947. január 20-án 33 bányász halt meg a X-es aknában, a bánya Zsigmondy-mezőn lévő vágatában keletkezett tűzben. Emlékük előtt tisztelegve ma 16.30-kor a sárisápi Bányász temetőben tartanak ünnepélyes megemlékezést.

2022. Január 19. 08:46, szerda | Helyi

Megmenekült a pusztulástól a Csobánka melletti Óratorony-szikla

Az érintettek összefogásával és civil támogatással megmenekült a pusztulástól a Csobánka melletti Oszoly-szikla jelképe, az Óra-torony nevű sziklacsúcs, amely 2020-ra az erózió következtében életveszélyessé vált.

2022. Január 18. 17:37, kedd | Helyi

Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért - Pályázati felhívás 2022.

Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan 2022-ben is pályázatot hirdet a Környezetvédelmi Világnapra a Horváth Piroska Díj a Környezettudatos Fiatalokért emlékplakett elnyerésére.