Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. November 27. 08:13, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Párkányiak vitték a Szendy-kupát

Párkányiak vitték a Szendy-kupát

A párkányi Ady alapiskola tanulói nyerték meg az esztergomi sportcsarnok harmadszor megrendezett Szendy Gábor Kupáját múlt pénteken. A torna másodikja a Dobó gimnázium lett az Árpád-házi iskola előtt.

A két héttel ezelőtti selejtezőket követően nyolc csapat folytatta a küzdelmeket az esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok Szendy Gábor focitornájának döntőjében múlt pénteken. A 7-8. osztályosoknak kiírt kupa fináléjában a szervezők szerint túl nagy meglepetések nem születtek, az előzetes esélyesek ugyanis remekül játszottak, egyedül a Dobó kiváló szereplése és ezüstérme lepte meg kissé a szakembereket. A tornát a párkányi Ady alapiskola nyerte, második az esztergomi Dobó gimnázium lett, a harmadik pedig az Árpád-házi Szent Erzsébet iskola, melynek játékosa, Várszegi Dávid lett a kupa legjobbja.

Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt méltatta Szendy Gábor sportsikereit, példaként állította az ifjú labdarúgók elé. Mint a főszervező elmondta, Szendy Gábor bizonyította, hogy Esztergomból is lehet valaki magyar ifi válogatott csak a tehetség mellett sok-sok szorgalomra van szükség. A díjak átadásában Szendy Gábor lánya, Szendy Judit, valamint a régi csapatból Winkler János, Osvald Béla és Tarnóczi Imre segített Osvald Zsoltnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.