Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2021. Szeptember 25. 16:53, szombat | PR
Forrás: (x)

Páros szettben szép az élet - a közös sport szerelmeseinek

Páros szettben szép az élet - a közös sport szerelmeseinek

Egyes pszichológiai kutatások rámutattak arra, hogy a romantikus partnerrel végzett közös sportolás megerősítheti a kapcsolatot, és javíthatja a partnerek mentális jólétét, valamint építi a másikba vetett bizalmat.

Ehhez azonban háttérbe kell szorítani az egót és az extrém elvárásokat. Cikkünkben bemutatjuk, mire figyeljetek, ha pároddal együtt tervezitek a sportolást!

A mozgás dinamikája

Meg kell beszélnetek egymással, ki milyen célokat akar elérni a sporttal, és mi az, amivel komfortos, valamint mi nem fér már bele. Így ha az egyikőtök kifejezetten kompetitív, míg a másik inkább a lassú teljesítménynövelés híve, ott mindkettőtöknek engednie kell kicsit ahhoz, hogy élménnyé váljon az együtt töltött mozgás.

Élmények tárháza

A mozgás során rengeteg szép közös élményt szerezhettek, de ezt megelőzhetitek már a vásárlással is. A nők és a férfiak jellemzően más szemszögből vásárolnak, így lehet hasznos tanácsokkal tudjátok egymást ellátni. A férfi edző trikó lehet például kellemetlen anyagból, amire a női partner fog jobban felfigyelni, míg a női szett lehet csinos, ha valójában csak a szemet gyönyörködteti, de a terljesítmény növelésben nem segít eléggé.

Csinosan, de komfortosan

A női melegítő együttesek jól néznek ki, és léteznek ezeknek férfi verzióik is, amiket bátran vásároljatok meg közösen - ha mindkettőtöknek kényelmes. Figyeljetek arra, hogy ezek a sportszettek ne vágjanak be és akadályozzanak titeket a választott mozgásformában, és segítsék az izzadság felszívódását és elvezetését.

Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszitek, akkor a közös mozgással sokkal tovább fennmarad a kitartásotok, és szívesebben kezdtek bele együtt a sportolásba minden alkalommal, mintha egyedül tennétek. Húzzátok fel a nyúlcipőt, és irány az ironaesthetics.hu oldala, ahol szuper szetteket vehettek meg közösen, és minden szükséges igényt kielégítenek ahhoz, hogy hamar magas teljesítményt nyújtsatok a sportolás során!

A fotó forrása:

G-Stock Studio / Shutterstock.com

Címkék: divat, ruha, Sport, sportruha

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 07. 16:06, csütörtök | PR

Milyen mosógépet érdemes választanom?

A címben szereplő kérdésre keressük a választ. Néhány egyszerű, de hasznos tippel igyekszünk segíteni a kiválasztást, hogy a mosás gondtalan és hatékony lehessen.