Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 07. 18:21, szerda | Belföld
Forrás: Telex

Péntektől újra kinyitnak az IKEA áruházak

Péntektől újra kinyitnak az IKEA áruházak

Újra kinyitnak az IKEA magyarországi áruházai: péntektől újra várják a vásárlókat Budaörsön és az Örs vezér téren, szombattól pedig már Soroksáron is a megszokott nyitvatartási idők mellett.

Ezzel együtt bevezetnek egy 15 négyzetméteres látogatási limitet, valamint egy új látogatószámláló rendszert is az áruházakban, aminek köszönhetően a vásárlók az IKEA weboldalán előzetesen ellenőrizhetik, hogy van-e szabad hely az üzletekben.

A közlemény szerint a budaörsi áruházban egyszerre 1000-en, az Örs vezér tériben 1100-an, míg a legnagyobb, soroksári áruházban 1300-an lehetnek egy időben. A svéd bútorlánc arra kéri a látogatókat, hogy csak vásárlás céljából, és ha lehetséges, akkor egyedül menjenek az áruházakba.

Emellett továbbra is üzemelni fognak a házhoz szállítási, valamint a „Kattints és Vedd Át”-szolgáltatások, azonban az áruházak éttermei, kávézói és játszóházai zárva tartanak majd.

A keddi miniszterelnöki bejelentésnek köszönhetően a nagyobb áruházláncok folyamatosan nyitják ki újra üzleteiket, míg a kisebb szolgáltatókat, például a fodrászokat már most folyamatosan keresik az ügyfelek.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 12. 12:32, hétfő | Belföld

Merkely: bármelyik vakcinát adják, el kell fogadni!

A koronavírus-járványt kizárólag oltással lehet legyőzni, ezért bármelyik vakcinát is kínálják fel, azt az embereknek el kell fogadniuk

2021. Április 12. 10:58, hétfő | Belföld

A Felvidékről kitelepítettekre emlékeznek a parlamentben

A Felvidékről kitelepítettekre történő emlékezéssel kezdődik az Országgyűlés hétfői ülésnapja.

2021. Április 12. 09:15, hétfő | Belföld

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

Fekete István a legolvasottabb magyar írók egyike, számos műve közül a Tüskevárt és a Vukot szinte mindenki olvasta. A 120 évvel ezelőtt született író munkássága azonban jóval gazdagabb e két kötetnél.

2021. Április 12. 08:55, hétfő | Belföld

Meghalt 291 beteg, 5077-tel nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 291, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 5077 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn,