Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2015. November 02. 09:42, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter - fotó: illusztráció

Pénzzel teli táskát adtak vissza tulajdonosának Esztergomban

Pénzzel teli táskát adtak vissza tulajdonosának Esztergomban

Majd kétszázezer forintot tartalmazott az a táska, amit vasárnap egy esztergomi autós felejtett kocsija tetején. Miután elindult, a táska lesett az autóról, de egy becsületes megtalálónak köszönhetően visszakapta.

Autója tetején felejtette kézitáskáját egy esztergomi férfi vasárnap – írta a kemma.hu. A táskában az iratokon kívül 173 ezer forint is volt. A becsületes megtaláló miután látta az esetet, megpróbált utolérni a tulajdonost, ő azonban nem vette észre ezt és elhajtott.

Végül a rendőrök segítettek, a becsületes megtalálónak köszönhetően pedig így a táska a teljes összeggel együtt visszakerült tulajdonosához.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.