Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Augusztus 01. 11:31, vasárnap | Helyi
Forrás: KEMMA

Ajándék hajókirándulást kaptak az egészségügyi és szociális dolgozók

Ajándék hajókirándulást kaptak az egészségügyi és szociális dolgozók

A július 31-i dunai hajókirándulásra - amelyre családtagjaikkal együtt várták őket - a pandémia alatti helytállásukért hívták meg a térség egészségügyi és szociális intézményeiben dolgozókat.

A hajókázást közösen szervezte meg a FIDESZ Komárom-Esztergom megyei 2. számú választókerület vezetése és a Mahart PassNave Kft.

Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a kirándulás kezdetén az esztergomi hajóállomáson elmondta, hogy a járvány vége felé, amikor már látszott, hogy túl vagyunk a legkritikusabb időszakon, többekben felvetődött az az ötlet, hogy valamivel meg kellene hálálni azoknak a munkáját, akik térségünkben emberfeletti munkát végeztek az egészségügyi intézményekben, szociális otthonokban, idősotthonokban és a karitatív szolgálatoknál.

A kezdeményezéshez partnerként csatlakozott a Mahart PassNave Kft., ahol a társadalmi felelősségvállalás jegyében egyébként is rendszeresen vannak különböző akciók. A választókerület így a hajózási társasággal és az intézmények vezetésével együtt szervezte a meg a dunai kirándulást, amelyen több, int 500-an vettek részt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 18:26, csütörtök | Helyi

Szenior örömtánc Esztergomban is

Az Alzheimer Világnap és Világhónap rendezvényeihez kapcsolódva örömtáncoltak a szép korú hölgyek és urak ma délután a Széchenyi téren.

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

A tegnapi napon már több kép jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy az Erzsébet parkban körbe ásták a hét évvel ezelőtt telepített fitnesz eszközöket.

2021. Szeptember 23. 09:50, csütörtök | Helyi

Virtuális séta a Kerek-tónál

A közelgő Magyar Halak Napja miatt érdekes lehet körülnézni a Kerektavi Természetházban, vagy madártávlatból rápillantani a rendezvény helyszínéül szolgáló tópartra és környékére.

2021. Szeptember 23. 07:57, csütörtök | Helyi

Negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány

Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzésekhez negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány bruttó 254 millió forintért - ismertette Bodó Sándor, az ITM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.