Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 23. 05:02, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Petkó Frigyes emlékére pattogott a pingponglabda

Petkó Frigyes emlékére pattogott a pingponglabda

November 18-án zajlott le már negyedik alkalommal az Esztergomi Asztalitenisz SE szervezésében az esztergomi pingpongosok korábbi szakosztályvezetőjének tiszteletére az idei Petkó Frigyes Emlékverseny.

A versenyre összesen 43 játékos jelentkezett, az 1-es és a 2-es kategóriában 20-20 pingpongos indult, a páros versenyszámra pedig 21 csapat adta le a nevezését. A legtöbb játékos egyéni és páros versenyszámban is asztalhoz állt, de volt, aki csak az egyik kategóriában mérettette meg magát.

Az összevont páros versenyszámban indult 21 csapat hét 3-as csoportra elosztva kezdte a versenyt, majd a csoportok 1. és 2. helyezettjei egyenes kieséses rendszerben döntötték el az érmek sorsát.

A páros versenyszám végeredménye:
1.helyezett: Héjj Marcell (Gödöllői Egyetemi AC) – Szakál Béla (Tatai AC)
2.helyezett: Váli Zsolt (ATC Tokod) – Aszódi Zsolt (ATC Tokod)
3.helyezett:
Szikora Márton (Esztergomi ASE) – Jókai Csongor (Leányvár SE) és
Szántó Gyula (MTK-Budapest) – Deák Milán (Hercules Fiai Honvéd SE)

Az 1-es kategóriában (melyre a megyei bajnokság I. osztályából, a Budapest Bajnokságból és a Nemzeti Bajnokság másod-, illetve harmadosztályából várták a szervezők a nevezéseket) a 3 és 4 fős csoportok mérkőzéseit követően a csoportok 1-2 helyezettjei főtáblán, egyenes kieséses rendszerben küzdöttek meg az érmekért és az ajándékokért.

1. kategória eredmények:
1.helyezett: Héjj Marcell (Gödöllői Egyetemi AC)
2.helyezett: Deák Milán (Hercules Fiai Honvéd SE)
3.helyezett: Kovács Dávid (Honvéd Szondi György SE) és Krajczár István (SZUFLA Szabadidő SE)

A 2-es kategóriában (melyre a megyei bajnokság másodosztályban és a Budapest kerületi bajnokságban jegyzett játékosok mellett a versenyszerűen nem versenyző pingpongosok is nevezhettek) szintén 20 pingpongos állt asztalhoz. A csoportmérkőzések és az egyenes kieséses főtábla küzdelmei után a következő végeredmény született:
1.helyezett: Szétag Attila (ABC Centerline)
2.helyezett: Molnár László (Pilismarót KSK)
3.helyezett: Szétag-Thész Dorottya (ABC Centerline) és Gubai György (Galaxis VSE)

„Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük hogy jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Petkó családnak a felajánlott finom süteményekért és további finomságokért, melyet a versenyzők jóízűen fogyaszthattak egy-egy mérkőzés között. Köszönet illeti Horváth Katalint a büfében végzett serénykedéséért és a fotózásban nyújtott segítségéért.
Továbbá köszönjük mindenkinek, aki segítségünkre volt a verseny sikeres lebonyolításában! Fő támogatóink a Magyar Suzuki Zrt. és Esztergom Város Önkormányzata” – hangsúlyozták a verseny után a szervezők.

Az eseményről készült képek ITT tekinthetők meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT