Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Február 21. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pink hibát követett el?

Pink hibát követett el?

Már számtalan levelet kapott az énekesnő, hogy rossz példát mutat más szülőknek, amikor a kislányát a hordozóból kifele fordítva hozza-viszi. Pinket azonban nem érdeklik a kritikák.

Semmilyen hordozó eszközből nem szabad kifelé fordítani a babákat - vélekednek sokan. Az egyik gyerekeket védő egyesület, és a Helyes hordozásért! csoport is felháborodott azon, hogy többszöri megkeresésük ellenére sem kaptak választ Pinktől, aki állításuk szerint rossz példát mutat más szülőknek. Az énekesnő ugyanis a kislányát úgy hozza-viszi a hordózóban, hogy a gyereket kifele fordítja. "Ez olyan, mintha egy felnőtt embert egy toronyból kilógatnának. Ez önmagában is sokk, ráadásul tartáshibát, hátfájást és csípőfejlődési problémákat okozhat - magyarázza az egyesület egyik tagja. - Értjük, hogy a szülők szerint a gyerek már világot akar látni, de a túl sok inger is megterhelő a babáknak. És amikor kifelé fordítják a hordozóból, nincs esélye odabújni az anyjához vagy apjához, amikor erre igénye van."

Pinket azonban nem érdeklik a kritikák. Szerinte ő jobban tudja, mitől érzi jól magát a kislánya, és szerinte, amíg az orvosa nem szól, addig nincs baj azzal, amit csinál.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 10:02, szerda | Bulvár

Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon fia

A gyűjteményében lévő Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon idősebbik fia, Julian.

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.