Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. Október 21. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pink már nem motoron jár

Pink már nem motoron jár

Ami szürke, hétköznapi, az fel sem kelti az énekesnő figyelmét. Amióta azonban megszületett a lánya, másképpen szemléli a világot.

"Korábban élveztem a veszélyt, sőt kifejezettem kerestem a kihívásokat, feszegettem a saját teljesítőképességem határait. A lányom születése óta viszont ez megváltozott." - meséli Pink. Az énekesnő bevallotta, nem örülne, ha lánya is olyan lenne, akárcsak ő, mert akkor folyton aggódna érte. "Már kezdem értékelni a biztonságot." - mondja a sztár. Éppen ezért, Pink elhatározta, hogy vesz egy családi autót maguknak. "A szülés előtt azt gondoltam, majd motoron furikázom a gyereket. Most ezt felelőtlenségnek érzem."

Már csak az a kérdés, melyik autó lesz az, amit elég biztonságosnak érez a sztár a lányának?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.