Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2014. Október 27. 07:53, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Pizsamás szökevény, elutasított fellebbezés, 3D mozi – Heti hírek

Pizsamás szökevény, elutasított fellebbezés, 3D mozi – Heti hírek

Átvette polgármesteri megbízólevelét Romanek Etelka, Elutasította a bíróság a választással kapcsolatos jobbikos kérést, Pizsamában szökött meg a kórházból, 3D mozi: öt film és közönségtalálkozó. Hírösszefoglaló

Átvette polgármesteri megbízólevelét Romanek Etelka
Bízom benne, hogy innentől kezdve nincs több akadálya annak, hogy végre megkezdődhessen az érdemi munka – mondta Romanek Etelka polgármesteri megbízólevelének átvételekor a minap a Városházán.

Elutasította a bíróság az esztergomi választással kapcsolatos jobbikos kérést
Elutasította a Jobbik esztergomi elnökének felülvizsgálati kérelmét a Győri Ítélőtábla szerdán. Zentai Plajner Zsolt az esztergomi 10-es szavazókörben a választási eredmény megsemmisítését kérte.

Pizsamában szökött meg az esztergomi kórházból
Pizsamában szökött meg az esztergomi kórházból egy 33 éves férfi a minap. A „szökevényt” a rendőrök találták meg az utcán sétálva.

3D mozi: öt film és közönségtalálkozó Esztergomban

3D mozi: öt film és közönségtalálkozó Esztergomban
Öt film majd közönségtalálkozón Török Ferenc rendező és Sándor Pál producer várja a filmkedvelőket kedden az esztergomi művelődési házban.

Újabb esztergomi master arany fekvenyomásban - VIDEÓ
Ismét aranyérmet szerzett Fonyódi György fekvenyomásban, a master versenyző ezúttal október 18-án Budapesten diadalmaskodott a Scitek Raw Power 2014 Nemzetközi Fekvenyomó Kupán.

16 éves, de már lop, rabol és verekszik a dorogi fiú
Lopás, súlyos testi sértés, rablás – fiatal kora ellenére számos bűncselekményt követett már el az 16 éves dorogi fiú, akinek legutóbbi ügyében vádemelést javasol a rendőrség.

16 éves, de már lop, rabol és verekszik a dorogi fiú

Vádemelés az egyéves kislánytól lopó esztergomi nő ügyében
Vádemelést javasol annak az 51 éves esztergomi nőnek az ügyében, aki Kertvárosban egy egyéves kislány triciklijét lopta el a közelmúltban.

Ki lesz az év Aranyanyuja? – Szavazzunk!
November 3 és 16 között szavazhatunk a Richter Aranyanyu Díj döntőseire!

Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térségben
Teljeskörű temetkezési szolgáltatás Esztergomban és a térség településein hivatali ügyintézéssel együtt - Gyémánt Temetkezési Kft. (Hirdetés)

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.