Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 22. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

…pont, amikor kimászott az ablakon

…pont, amikor kimászott az ablakon

A rendőrök tetten érték azt a férfit, aki betört egy családi házba Ózdon.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 33 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. szeptember 13-án a délelőtti órákban betört egy ózdi családi házba, ahol különböző értékeket, például öngyújtó, óra más különféle országokból származó kisebb címletű pénzt, ékszert pakolt egy szatyorba, hogy ellopja azokat – közölte a rendőrség.

A férfit akkor érték tetten a rendőrök, amikor kilépett a ház ablakán.

A sértett házába telepített jelzőrendszer, gyakorlatilag percek alatt mozgósította a rendszert, így a jelzésre érkező rendőrök tetten érhették a tolvajt, aki már a helyszínen beismerte tettét.

Kiss Attila vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben és jutalomban részesítette az eredményes felderítésben résztvevő rendőröket. A megyei rendőr-főkapitány az elismerést a Telmon Kft. ügyvezető igazgatójával adta át szeptember 21-én Miskolcon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.