Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 16. 05:14, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak egy, a kutyáit póráz nélkül sétáltató nő ellen, mert a kutyák rátámadtak egy lóra, amely emiatt kivágtatott az útra, ahol egy teherautó elgázolta;

a XI. kerületben történt balesetben a ló elpusztult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.ho oldalon.

A közlemény szerint két nő lovagolt Kamaraerdőn szerdán, amikor két póráz nélkül sétáltatott kutya rájuk támadt. Az egyik ló ledobta lovasát, majd nyomában a kutyákkal kivágtatott a Balatoni útra, ahol elütötte egy betonkeverős teherautó.

A ló a helyszínen elpusztult, a lovas az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett - írták.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság a kutyákat sétáltató 29 éves nőt súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.