Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Augusztus 31. 09:21, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Próbáltad már a mosószer parfümöt?

Próbáltad már a mosószer parfümöt?

Kíváncsi vagy, hogy egyes ruháknak miért van csodálatos és friss illata másokhoz képest? Nemcsak a textilpuhító, hanem egy viszonylag új termék, a mosószerparfüm is képes ezt a csodálatos friss illatot adni nekik.

Ez egy egyedülálló termék, amelyet úgy terveztek, hogy a mosás után akár több hétig is jó illatú maradjon a szennyes. A lágyítóval ellentétben nincs lágyító vagy gyűrődésgátló hatása.

A luxus mosóparfümök azonnal felismerhető illatokkal rendelkeznek, amelyeket nem kaphatna meg egy egyszerű lágyítószerrel. Az illat erősen kötődik a szövet szálaihoz, és a speciális aktív formulának köszönhetően még néhány hét után sem halványul el.

A mosószerparfüm előnyei

Egy kellemes illat a ruhákon a tisztaság és a luxus érzését adhatja egész nap és minden helyzetben. Egy zsúfolt megbeszélésen ülve, munkába menet, sorban állva a szupermarketben - mindezek az élmények egy kicsit kellemesebbek lehetnek, ha a ruháidnak édes és friss illata van. Ha jó illatod van, jól érzed magad.

Használhatok mosószerparfümöt a gyerekek ruháin?

Semmi akadálya annak, hogy mosószerparfümöt használj a gyerekek ruháin. De ha érzékeny a bőrük vagy bőrallergiásak, keress olyan parfümöt, amely bőrgyógyászatilag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas.

Mosószerparfüm használata sportruházaton

A vásárlók gyakran kérdezik, hogy lehet-e mosószerparfümöt használni a sportruházaton, hogy az izzadságszagot eltüntessük belőle.

Mivel a parfüm nem vízben oldódik, az illat nem tűnik el egyszerűen. De finoman elkezd szabadulni, valahányszor nedvességgel érintkezik. Így a parfüm ideális a sportruházathoz.

Csak próbáld ki, és meglátod a különbséget. A ruhák tisztaságának és frissességének érzése összetéveszthetetlen. Miért ne hosszabbíthatná meg tehát mosószerparfümmel?

Biztonsági tipp: A mosószereket mindig a megfelelő csomagolásban kell tartani, és bár a mosószerparfüm nem túlzottan mérgező, mindig gyermekek elől elzárva kell tartani.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 11:39, kedd | PR

A régi bérházak varázsa Budapesten

Budapest, a Duna gyöngyszeme, nem csak a híres fürdőivel és gasztronómiai kínálatával csábítja a látogatókat, hanem lenyűgöző építészeti örökségével is.

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa