Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2013. Szeptember 06. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Programkavalkád a hétvégén Esztergomban – ajánló

Programkavalkád a hétvégén Esztergomban – ajánló

Két fesztivál rengeteg programmal vár minket a hétvégén Esztergomban, valamint fergeteges koncerteken is szórakozhatunk. Programajánló!

Az Ocho Macho, a Bikini, a Ghymes és a Balkánfanatik szórakoztatja koncertjeivel Esztergomban az érdeklődőket péntektől vasárnapig az Ízek Korok Hangulatok rendezvényen, mely látnivalóival, programjaival megidézi a középkort. Részletes program ITT!

Szombaton és vasárnap második alkalommal várja az esztergomiakat és az idelátogatókat az ESZTÖR Napok elnevezésű történelmi rendezvény a Várhegyen. Részletes program ITT!

Csütörtökön nyílt meg a negyedik Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat kiállítása a Féja Géza Közösségi Házban, mely az eredményhirdetést követően megtekinthető szeptember 30-ig. Bővebben!

Hetedik alkalommal rendezi meg a hagyományos Quadriburgiumi Játékokat Visegrádon a Soproni Sándor Egyesület szeptember 6-án. Az római kori életet felidéző programnak a lepencei őrtorony biztosít helyszínt. Részletek!

A hónap első péntek estéje mindig a vadászaté, pontosabban a Single Party-é a +21 Kultúrhely és Koktélbárban, ahol ezúttal szülinapokkal színesedik az est. Részletek!

Igaz már nem a hétvége, de hétfőn is vár ránk program: Pribojszky Mátyás: Ide-át – Két történet című kötetét ismerhetik meg az érdeklődők az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban szeptember 9-én 17 órakor. Bővebben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.

2024. Február 05. 08:06, hétfő | Helyi

Motorosok ütköztek

Héreg felől Bajna irányában.