Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Március 09. 05:01, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/katasztrófavédelem

Rajz, makett és kisfilm - pályázatot hirdetnek gyerekeknek az esztergomi tűzoltók

Rajz, makett és kisfilm - pályázatot hirdetnek gyerekeknek az esztergomi tűzoltók

Rajz, makett és rövidfilm pályázatot hirdetnek óvodások, általános iskolások és középiskolások részére az esztergomi tűzoltók az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megalakulásának 150. évfordulója alkalmából.

A pályázatok központi témája az esztergomi tűzoltók mindennapjai - a tűzoltói hivatás bemutatásával, egy tűzoltói beavatkozás ábrázolásával, vagy bármilyen más, ötletesen elkészített, a tűzoltók, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel nevezhetnek a résztvevők. A pályázat célja, hogy az óvodások és az iskolások kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes munkáját.

A felmenő rendszerű pályázatra három kategóriában – rajz, makett, kisfilm – több korcsoportban küldhetnek be alkotásokat.

Az alkotások benyújtásának határideje április 9-től 16-ig.

Benyújtás módja: a szabadkézi rajzoknak és maketteknek eredetiben, személyesen vagy postai úton kell megérkezniük az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Titkárságára (2500 Esztergom Kossuth Lajos utca 40., hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-12 óra között), kisfilm kategóriában e-mailen várják a munkákat.

Meg kell adni a pályázó nevét, életkorát (a pályázat beérkezésének napján betöltött életkort), e-mail címét és telefonos elérhetőségét. Minden rajzalkotást jeligével kell ellátni. A művek mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell.

A pályázat elbírálásának határideje: április 27. Az eredményhirdetésre május 3-án kerül sor az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megalakulásának 150. évfordulója ünnepségén.

Jelentkezési lapok ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.