Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Október 07. 10:37, szerda | Sport

Rallycross: Nehezített körülmények

Rallycross: Nehezített körülmények

Rallycross Országos bajnokság -
Nyirád Motorsport Centrum
2015.10.03-04.

A szombati nap szerencsésebben alakult a HQ Racing versenyzői számára, mint a vasárnap, de Hangodi Zoltánnak és Hangodi Bendegúznak így sem lehetett különösebb oka a panaszra a nyirádi versenyhétvége záró napján.

A szombati futamgyőzelmek után vasárnap Hango az ötödik, Beni a második helyen zárta a ralycrosst.

“A szombati nap szerencsésebben alakult, mint a vasárnapi, de azért jól éreztük magunkat. Nekem megint beragadt a váltóm kettesbe, úgyhogy nehezített körülmények között versenyeztem, de az ötödik hellyel elégedett vagyok” – értékelt Hango.

“A szombati nap jól sikerült, de a vasárnapi harmadik előfutamon Széll Szabi gyorsabb volt. A döntő első rajtkockája így is az enyém lett, de végül a jokeren megelőzött. Örülök a második helynek, persze az első azért jobb lett volna. Nagyon szoros a csata a bajnokságban, sok múlik a máriapócsi versenyen, így arra nagyon fel fogunk készülni” – mondta el Beni.

“Ezen a hétvégén nyílt napot tartunk a Kakucsringen, amelyre ezúton is szeretnénk meghívni mindenkit” – vette vissza a szót Hango.

“Október 10-én, szombaton reggeltől sötétedésig kint leszünk, főzünk, eszünk-iszunk, és természetesen visszük a versenyautókat is. A csapat összes járműve megtekinthető lesz a terepralis buggyktól, a rallycross-os autóinkon át, a rally-s BMW-nkig. Szeretettel várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt!”

A rallycross bajnokságból már csak egyetlen futam van hátra, erre három hét múlva, október 23-24-én Máriapócson kerül sor.

- Kónya Rita -
www.tereprali.com

Címkék: autósport, Rallycross

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.