Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Március 22. 08:25, kedd | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom

Rátérdelt a 80 éves férfira és ki akart rabolni Tokodaltárón

Rátérdelt a 80 éves férfira és ki akart rabolni Tokodaltárón

Földre lökte, rátérdelt, majd a nyakára is ráfogott és a pénzt követelte. Elfogták a tokodaltárói férfit, aki egy 80 éves bácsit akart kirabolni a minap.

A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett – egy 27 éves tokodaltárói lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított március 13-án 16 óra 30 perc körüli időben egy tokodaltárói lakásban megtámadta az ott lakó idős férfit. A tettes a bácsit a földre lökte. A támadó kihasználta fizikai fölényét és a sértett mellkasára térdelt, nyakára ráfogott, közben pénzét követelte.

A bácsi pár perc múlva kiszabadult a fogásból és segítségért kiabált. A szomszédok a jajveszékelést meghallották és az idős úr lakására siettek. A gyanúsított a helyszínről üres kézzel elmenekült, akiről a szemtanúk és a sértett is részletes személyleírást tudott adott.

A rendőrök a gyanúsítottat beazonosították és ellene elfogatóparancsot bocsátott ki. A dorogi nyomozók március 21-én, Budapesten elfogták a rablót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.