Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Augusztus 25. 17:42, hétfő | Helyi
Forrás: Romanek Etelka sajtóközlemény

Rekordgyorsasággal dupla ajánlás - Megvan Romanek Etelkának a szükséges ajánlás

Rekordgyorsasággal dupla ajánlás - Megvan Romanek Etelkának a szükséges ajánlás

Ma délután Romanek Etelka, a Fidesz – KDNP új polgármesterjelöltje bejelentette: rekordgyorsasággal sikerült összegyűjteni a szükséges mennyiségű ajánlást az október 12-i önkormányzati választásokra.

Romanek Etelka a sajtótájékoztatón először köszönetet mondott minden esztergominak a támogatásért, akiknek köszönhetően pár óra alatt összegyűlt az ajánláshoz szükséges mennyiség több mint a duplája. Ez egyben üzenet is: az esztergomiaknak elegünk van a felesleges viaskodásokból, fejlődést és összefogást akarnak.

A választók rajtunk és az aláírásokon keresztül üzentek: nem kérnek többet a felesleges viaskodásból! Talpra akarják állítani Esztergomot, azt akarják, hogy ez a város működjön! Fejlesztést és összefogást akarnak, olyat, amely képes megoldani a város működési problémáit, képes a kormánnyal összefogva fejlesztéseket megvalósítani, ahogyan azt tette a teherkomp-kikötő kapcsán is. Gyors és eredményes változást fogunk elérni Eszteregomban! Ehhez azonban október 12-én el kell menni és az összefogásra, a fejlesztésre, a Fidesz - KDNP új képviselőire és új polgármesterjelöltjére kell szavazni”– mondta el Romanek Etelka, a Fidesz polgármesterjelöltje.

Rekordgyorsasággal összegyűjtötte Romanek Etelka a szükséges ajánlást

Sajtótájékoztatón Romanek Etelka azt is elmondta, hogy az aláírásgyűjtést önkénteseik folytatni fogják és felkeresnek minden esztergomi választót, ott lesznek az esztergomi piacon minden szerdán, pénteken és szombaton, valamint a kampányirodában is várják minden reggel 9-től 18 óráig azokat, akik aláírásukkal támogatni szeretnék a Fidesz-KDNP jelöltjeit.

Romanek Etelka sajtóközleménye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.