Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

A gyereknapon szeretnék felállítani az „Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek” rekordját, lesz ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltó bemutató, valamint 11-től Rózsás Viki ad gyermekműsort.

Az érdeklődők a természetházban a halakról és a fenntarthatóságról hallhatnak előadást, délben a szervezők halászlével és gulyáslevessel látják vendégül a résztvevőket.

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése.

A szervezők kérik, hogy a gyermekeket szülő kísérje el.Érdeklődni Osvald Zsoltnál lehet, a 70/251-8868-as mobilszámon. A program a MOHOSZ-OHSZK HUNOP és KIRE pályázatainak támogatásával valósul meg.

(A fotók illusztrációk, egy korábbi gyermeknapon készültek.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT