Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek 2023. május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomban, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

A gyereknapon szeretnék felállítani az „Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek” rekordját, lesz ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltó bemutató, valamint 11-től Rózsás Viki ad gyermekműsort.

Az érdeklődők a természetházban a halakról és a fenntarthatóságról hallhatnak előadást, délben a szervezők halászlével és gulyáslevessel látják vendégül a résztvevőket.

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése.

A szervezők kérik, hogy a gyermekeket szülő kísérje el.Érdeklődni Osvald Zsoltnál lehet, a 70/251-8868-as mobilszámon. A program a MOHOSZ-OHSZK HUNOP és KIRE pályázatainak támogatásával valósul meg.

(A fotók illusztrációk, egy korábbi gyermeknapon készültek.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.